видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Холандија
 Прикажи RSS верзија.

повеќе информации:
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
IJmuiden
До 28.10.2016 02:24 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuidwest 6

english:
southwest 6 

Rottum
До 28.10.2016 02:24 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuidwest 6

english:
southwest 6 

Texel
До 28.10.2016 02:24 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuidwest 6

english:
southwest 6 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SI | SK | VA