видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AÇORES - Grupo Central
AÇORES - Grupo Ocidental
До 20.08.2017 22:59 CET
Дожд (Жолто)
 
До 20.08.2017 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
AVEIRO
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima, em especial nas regioes do interior. 
BEJA
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
BRAGA
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
BRAGANÇA
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
CASTELO BRANCO
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
COIMBRA
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
ÉVORA
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
GUARDA
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
LEIRIA
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
LISBOA
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Costa Norte
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Costa Sul
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Porto Santo
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Regiões Montanhosas
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
PORTALEGRE
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
PORTO
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
SANTARÉM
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
SETÚBAL
До 22.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
VIANA DO CASTELO
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima, em especial nas regioes do interior. 
VILA REAL
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
VISEU
До 21.08.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Портокалово)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA