видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Appenzell
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Erstfeld-Engelberg
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Flüelen-Unterschächen
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Glarus Süd-Sernftal
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Innertkirchen-Guttannen
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Liechtenstein
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Meiringen-Gadmertal
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Werdenberg
До 22.09.2019 23:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
- Highest wind gusts in exposed locations: in the plains 70 - 90 km/h
- Main wind direction south to southeast 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA