видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alta Valmaggia
До 02.12.2020 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery icy roads 
Alto Moesano
До 02.12.2020 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery icy roads 
Blenio
До 02.12.2020 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery icy roads 
Bregaglia
До 02.12.2020 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery icy roads 
Leventina
До 02.12.2020 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery icy roads 
Poschiavo
До 02.12.2020 08:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery icy roads 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA