видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut

Временски предупредувања: Естонија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Eastern Gulf of Finnland
До 19.11.2017 16:38 CET
Ветер (Жолто)
edela ja lõunatuul puhanguti kuni 15 m/s- southwest, south wind in gusts up to 16 m/s. 
Moonsund
До 19.11.2017 16:38 CET
Ветер (Жолто)
edela ja lõunatuul puhanguti kuni 15 m/s- southwest, south wind in gusts up to 16 m/s. 
Northern Baltic
До 19.11.2017 16:38 CET
Ветер (Жолто)
edela ja lõunatuul puhanguti kuni 15 m/s- southwest, south wind in gusts up to 16 m/s. 
Northern Gulf of Riga
До 19.11.2017 16:36 CET
Ветер (Жолто)
Edela-ja lõunatuul puhanguti 15-20 m/s Southwest, south wind in gusts 15 -20 m/s 
Western Gulf of Finnland
До 19.11.2017 16:38 CET
Ветер (Жолто)
edela ja lõunatuul puhanguti kuni 15 m/s- southwest, south wind in gusts up to 16 m/s. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA