видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Albacete
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Asturias
До 23.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Ávila
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Barcelona
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Burgos
Cantabria
До 23.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Ciudad Real
El Hierro
Girona
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Gran Canaria
Guadalajara
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Huesca
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
До 22.02.2018 17:59 CET
Ветер (Жолто)
 
La Gomera
La Palma
La Rioja
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
León
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Lleida
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Madrid
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Navarra
До 23.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Palencia
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Salamanca
Segovia
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Soria
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Tenerife
Teruel
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Toledo
Valladolid
Zamora
До 22.02.2018 09:59 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
 
Zaragoza

Coasts:
Costa El Hierro
До 22.02.2018 18:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Girona
До 22.02.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa La Palma
До 22.02.2018 18:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Mallorca
До 22.02.2018 14:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Menorca
До 22.02.2018 14:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Tenerife
До 22.02.2018 16:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA