видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

A Coruña
До 15.12.2018 15:59 CET
Ветер (Жолто)
 
До 15.12.2018 18:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Lugo
До 15.12.2018 17:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Pontevedra
До 15.12.2018 15:59 CET
Ветер (Жолто)
 

Coasts:
Costa A Coruña
До 15.12.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Портокалово)
 
Costa Asturias
До 16.12.2018 17:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Bizkaia
До 16.12.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Cantabria
До 16.12.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Gipuzkoa
До 16.12.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Lugo
До 15.12.2018 23:59 CET
Крајбрежно случување (Портокалово)
 
Costa Pontevedra
До 16.12.2018 17:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA