видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alicante
До 18.10.2018 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 18.10.2018 22:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Almería
До 18.10.2018 16:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 18.10.2018 16:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Badajoz
До 18.10.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Barcelona
До 18.10.2018 16:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Cádiz
До 18.10.2018 13:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 18.10.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Castellón
До 19.10.2018 10:59 CET
Дожд (Црвено)
 
До 19.10.2018 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
До 19.10.2018 10:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Córdoba
До 18.10.2018 16:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Cuenca
До 19.10.2018 10:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Girona
До 18.10.2018 16:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
Granada
До 18.10.2018 16:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
До 18.10.2018 16:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Guadalajara
До 19.10.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Huelva
До 18.10.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Ibiza y Formentera
До 19.10.2018 06:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
До 19.10.2018 06:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Málaga
До 18.10.2018 13:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
До 18.10.2018 13:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Mallorca
До 19.10.2018 06:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
До 19.10.2018 06:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Menorca
До 19.10.2018 06:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 19.10.2018 06:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Murcia
Sevilla
До 18.10.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Tarragona
До 19.10.2018 16:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
 
До 19.10.2018 16:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
До 19.10.2018 10:59 CET
Ветер (Жолто)
 
Teruel
До 19.10.2018 16:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
Valencia
До 19.10.2018 10:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
До 19.10.2018 10:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 

Coasts:
Costa Barcelona
До 19.10.2018 13:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Castellón
До 19.10.2018 02:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Ibiza y Formentera
До 19.10.2018 00:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Mallorca
До 19.10.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Menorca
До 19.10.2018 06:59 CET
Крајбрежно случување (Жолто)
 
Costa Tarragona
До 19.10.2018 07:59 CET
Крајбрежно случување (Портокалово)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA