видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Badajoz
До 22.08.2018 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
До 22.08.2018 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Barcelona
До 22.08.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Burgos
До 22.08.2018 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Cáceres
До 22.08.2018 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Castellón
До 22.08.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Cuenca
До 22.08.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Guadalajara
До 22.08.2018 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Huesca
До 22.08.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
La Rioja
До 22.08.2018 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Lleida
До 22.08.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Ourense
До 22.08.2018 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
 
Salamanca
До 22.08.2018 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Soria
До 22.08.2018 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Teruel
До 22.08.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Valencia
До 22.08.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Zaragoza
До 22.08.2018 19:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA