Временски предупредувања: Segovia ATOMПрикажи RSS верзија.

важи од: 20.07.2018 09:00 CET До 20.07.2018 21:59 CET
Невреме со молњи  Ниво на приправност: Жолто 
 
важи од: 20.07.2018 09:00 CET До 20.07.2018 21:59 CET
Дожд  Ниво на приправност: Жолто 
 
Прикажи:  
  

Назад кон Европа:


Назад кон Шпанија:


повеќе информации:

Смени јазик:  | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA