видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
Central Makedonia
До 23.05.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Σποραδικές καταιγίδες 

East Makedonia
До 24.05.2018 00:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

East Peloponnisos
До 23.05.2018 18:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

East Sterea & Evvoia
До 23.05.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Σποραδικές καταιγίδες 

Epirus
До 23.05.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms 
Ionion Islands
До 24.05.2018 03:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORM

Ελληνικά:
ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

Thessalia
До 23.05.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Σποραδικές καταιγίδες 

Thraki
До 24.05.2018 00:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

West Makedonia
До 23.05.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms 
West Peloponnisos
До 23.05.2018 18:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

West Sterea
До 23.05.2018 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Σποραδικές καταιγίδες 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA