видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
Central Makedonia
До 20.09.2019 07:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
thunderstorms

Ελληνικά:
καταιγιδες 

East Makedonia
До 19.09.2019 23:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

East Peloponnisos
До 19.09.2019 16:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

East Sterea & Evvoia
До 19.09.2019 16:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

Epirus
До 20.09.2019 00:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

Thessalia
До 20.09.2019 08:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
thundertorms

Ελληνικά:
καταιγίδες 

Thraki
До 19.09.2019 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

West Makedonia
До 20.09.2019 04:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
thunderstorms

Ελληνικά:
καταιγίδες 

West Peloponnisos
До 19.09.2019 16:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

West Sterea
До 19.09.2019 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
LOCALLY THUNDERSTORMS

Ελληνικά:
ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA