видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Central Makedonia
До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

До 29.11.2021 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
rain

Ελληνικά:
βροχές 

Dodekanisa Islands
До 29.11.2021 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
locally gale winds

Ελληνικά:
τοπικά θυελλώδεις άνεμοι 

East Makedonia
До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

До 29.11.2021 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
rain

Ελληνικά:
βροχές 

East Peloponnisos
До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

До 29.11.2021 03:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
Locally gale force winds

Ελληνικά:
Τοπικά Θυελλώδεις άνεμοι 

East Sterea & Evvoia
До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

До 29.11.2021 03:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
Locally gale force winds

Ελληνικά:
Τοπικά Θυελλώδεις άνεμοι 

Epirus
До 29.11.2021 23:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
locally severe thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικά ισχυρές καταιγίδες 

До 29.11.2021 18:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
Locally gale force winds

Ελληνικά:
Τοπικά Θυελλώδεις άνεμοι 

Ionion Islands
До 29.11.2021 22:59 CET
Дожд (Портокалово)
english:
heave rain

Ελληνικά:
ισχυρές βροχές 

До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
locally severe thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικά ισχυρές καταιγίδες 

До 29.11.2021 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
locally gale winds

Ελληνικά:
τοπικά θυελλώδεις άνεμοι 

Kriti
До 29.11.2021 12:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
Locally gale force winds

Ελληνικά:
Τοπικά Θυελλώδεις άνεμοι 

Kyklades
До 29.11.2021 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
locally gale winds

Ελληνικά:
τοπικά θυελλώδεις άνεμοι 

North East Aegean Islands
До 29.11.2021 22:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
locally gale winds

Ελληνικά:
τοπικά θυελλώδεις άνεμοι 

Thessalia
До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

Thraki
До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

До 29.11.2021 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
rain

Ελληνικά:
βροχές 

До 29.11.2021 06:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
Locally gale force winds

Ελληνικά:
Τοπικά Θυελλώδεις άνεμοι 

West Makedonia
До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
local thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικές καταιγίδες 

До 29.11.2021 19:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
rain

Ελληνικά:
βροχές 

West Peloponnisos
До 29.11.2021 22:59 CET
Дожд (Портокалово)
english:
heavy rain

Ελληνικά:
ισχυρές βροχές 

До 29.11.2021 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
locally severe thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικά ισχυρές καταιγίδες 

West Sterea
До 29.11.2021 22:59 CET
Дожд (Портокалово)
english:
heavy rain

Ελληνικά:
ισχυρές βροχές 

До 29.11.2021 23:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
locally severe thunderstorms

Ελληνικά:
τοπικά ισχυρές καταιγίδες 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA