видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Epirus
До 23.04.2019 03:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

До 23.04.2019 13:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
gale force winds

Ελληνικά:
θυελλώδεις άνεμοι 8Β 

Ionion Islands
До 23.04.2019 13:00 CET
Ветер (Портокалово)
english:
strong gale force winds

Ελληνικά:
Πολύ θυελλώδεις άνεμοι 9Β 

До 23.04.2019 02:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

West Peloponnisos
До 23.04.2019 03:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

До 23.04.2019 13:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
gale force winds

Ελληνικά:
θυελλώδεις άνεμοι 8Β 

West Sterea
До 23.04.2019 03:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

До 23.04.2019 13:00 CET
Ветер (Жолто)
english:
gale force winds

Ελληνικά:
θυελλώδεις άνεμοι 8Β 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA