видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Холандија

повеќе информации:
Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Hoek van Holland
До 21.01.2018 22:22 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuid tot zuidoost 7

english:
south to southeast 7 

IJmuiden
До 21.01.2018 22:22 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuid tot zuidoost 7

english:
south to southeast 7 

Rottum
До 21.01.2018 22:22 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuid tot zuidoost 6

english:
south to southeast 6 

Texel
До 21.01.2018 22:22 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuid tot zuidoost 7

english:
south to southeast 7 

Vlissingen
До 21.01.2018 22:22 CET
Ветер (Жолто)
nederlands:
zuid tot zuidoost 7

english:
south to southeast 7 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA