видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

BEJA
До 24.08.2019 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
BRAGANÇA
До 24.08.2019 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
CASTELO BRANCO
До 24.08.2019 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
ÉVORA
До 24.08.2019 18:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
GUARDA
До 24.08.2019 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
LEIRIA
До 23.08.2019 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
LISBOA
До 23.08.2019 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Costa Norte
До 25.08.2019 22:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Costa Sul
До 25.08.2019 22:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Porto Santo
До 25.08.2019 22:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Regiões Montanhosas
До 24.08.2019 22:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
PORTALEGRE
До 24.08.2019 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
SANTARÉM
До 23.08.2019 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
SETÚBAL
До 23.08.2019 21:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
VILA REAL
До 24.08.2019 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
VISEU
До 23.08.2019 19:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA