видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AVEIRO
BRAGA
До 02.10.2020 06:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Períodos de chuva, por vezes forte.

english:
Periods of rain, sometimes heavy.
 

BRAGANÇA
CASTELO BRANCO
COIMBRA
GUARDA
До 02.10.2020 06:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Períodos de chuva, por vezes forte.

english:
Periods of rain, sometimes heavy.
 

LEIRIA
LISBOA
PORTO
До 02.10.2020 06:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Períodos de chuva, por vezes forte.

english:
Periods of rain, sometimes heavy.
 

VIANA DO CASTELO
До 02.10.2020 06:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Períodos de chuva, por vezes forte.

english:
Periods of rain, sometimes heavy.
 

VILA REAL
До 02.10.2020 06:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Períodos de chuva, por vezes forte.

english:
Periods of rain, sometimes heavy.
 

VISEU
До 02.10.2020 06:59 CET
Дожд (Жолто)
português:
Períodos de chuva, por vezes forte.

english:
Periods of rain, sometimes heavy.
 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA