видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AVEIRO
До 17.10.2019 10:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva, por vezes forte e persistente. 
BRAGA
До 17.10.2019 07:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva, por vezes forte e persistente. 
COIMBRA
До 17.10.2019 10:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva, por vezes forte e persistente. 
PORTO
До 17.10.2019 07:59 CET
Дожд (Портокалово)
Periodos de chuva, por vezes forte e persistente. 
VIANA DO CASTELO
До 17.10.2019 07:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva, por vezes forte e persistente. 
VILA REAL
До 17.10.2019 07:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva, por vezes forte e persistente. 
VISEU
До 17.10.2019 10:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva, por vezes forte e persistente. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA