видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

BRAGANÇA
До 19.10.2019 19:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva ou aguaceiros, por vezes fortes e acompanhados de trovoadas e rajadas fortes. 
CASTELO BRANCO
До 19.10.2019 19:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva ou aguaceiros, por vezes fortes e acompanhados de trovoadas e rajadas fortes. 
До 19.10.2019 20:59 CET
Ветер (Жолто)
Rajadas ate 80 km/h. 
COIMBRA
До 19.10.2019 19:59 CET
Ветер (Жолто)
Rajadas ate 80 km/h. 
GUARDA
До 19.10.2019 19:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva ou aguaceiros, por vezes fortes e acompanhados de trovoadas e rajadas fortes. 
LEIRIA
До 19.10.2019 19:59 CET
Ветер (Жолто)
Rajadas ate 80 km/h. 
LISBOA
До 19.10.2019 19:59 CET
Ветер (Жолто)
Rajadas ate 80 km/h. 
PORTALEGRE
До 19.10.2019 19:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva ou aguaceiros, por vezes fortes e acompanhados de trovoadas e rajadas fortes. 
До 19.10.2019 20:59 CET
Ветер (Жолто)
Rajadas ate 80 km/h. 
SANTARÉM
До 19.10.2019 20:59 CET
Ветер (Жолто)
Rajadas ate 80 km/h. 
VISEU
До 19.10.2019 19:59 CET
Дожд (Жолто)
Periodos de chuva ou aguaceiros, por vezes fortes e acompanhados de trovoadas e rajadas fortes. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA