видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

BEJA
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Жолто)
Aguaceiros, por vezes fortes e acompanhados de rajadas de vento forte. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
BRAGA
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Жолто)
Aguaceiros, por vezes fortes, de granizo e acompanhados de rajadas de vento forte. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
BRAGANÇA
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Портокалово)
Aguaceiros, por vezes fortes, de granizo e acompanhados de rajadas fortes de vento. 
CASTELO BRANCO
До 26.08.2019 10:59 CET
Дожд (Портокалово)
Aguaceiros, por vezes fortes, que poderao ser de granizo e acompanhados de rajadas fortes de vento. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
COIMBRA
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Жолто)
Aguaceiros, por vezes fortes, de granizo e acompanhados de rajadas de vento forte. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
ÉVORA
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Жолто)
Aguaceiros, por vezes fortes e acompanhados de rajadas de vento forte. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
GUARDA
До 26.08.2019 10:59 CET
Дожд (Портокалово)
Aguaceiros, por vezes fortes, que poderao ser de granizo e acompanhados de rajadas fortes de vento. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
PORTALEGRE
До 26.08.2019 10:59 CET
Дожд (Жолто)
Aguaceiros, por vezes fortes. que poderao ser de granizo e acompanhados de rajadas fortes de vento. 
До 26.08.2019 10:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
PORTO
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Жолто)
Aguaceiros, por vezes fortes, de granizo e acompanhados de rajadas de vento forte. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
VIANA DO CASTELO
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Жолто)
Aguaceiros, por vezes fortes, de granizo e acompanhados de rajadas de vento forte. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
VILA REAL
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Портокалово)
Aguaceiros, por vezes fortes, de granizo e acompanhados de rajadas fortes de vento. 
VISEU
До 26.08.2019 22:59 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
Condicoes favoraveis a ocorrencia de trovoada. 
До 26.08.2019 22:59 CET
Дожд (Портокалово)
Aguaceiros, por vezes fortes, de granizo e acompanhados de rajadas fortes de vento. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA