видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

BEJA
До 27.07.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
BRAGANÇA
CASTELO BRANCO
До 27.07.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
ÉVORA
До 27.07.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
GUARDA
До 27.07.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Madeira - Costa Sul
До 26.07.2017 02:59 CET
Ветер (Жолто)
Rajadas ate 90 km/h no extremo leste da ilha da Madeira. 
PORTALEGRE
До 27.07.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
SETÚBAL
До 26.07.2017 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
Persistencia de valores elevados da temperatura maxima. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA