видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Bohuskusten+Göteborg
До 24.09.2018 10:00 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Natt mot torsdag i norra delen tillfälligt mycket hårda sydvästliga vindbyar, 21-23 m/s.

english:
No English description available 

Coasts:
Bay of Bothnia
До 24.09.2018 10:00 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
På torsdag syd till sydväst 14-17 m/s. Sent på torsdag kväll avtagande.

english:
No English description available 

North Sea of Bothnia
До 24.09.2018 10:00 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Natt mot torsdag syd till sydväst 14-17 m/s. Natt mot fredag avtagande.

english:
No English description available 

Skagerrak
До 24.09.2018 10:00 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Onsdag kväll sydväst 17-20 m/s. Torsdag morgon tillfälligt avtagande för att därefter öka till sydväst 14-17 m/s. Under kvällen avtagande.

english:
No English description available 

South Sea of Bothnia
До 24.09.2018 10:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
På torsdag i de norra farvattnen tidvis syd till sydväst 14 m/s. Natt mot fredag avtagande.

english:
No English description available 

The Quark
До 24.09.2018 10:00 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
På torsdag syd till sydväst 14-17 m/s. Natt mot fredag avtagande.

english:
No English description available 

Vänern
До 24.09.2018 10:00 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Torsdag eftermiddag sydväst 14-17 m/s. Torsdag kväll avtagande.

english:
No English description available 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA