видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alytaus apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-17 m/s.

english:
In daytime north wind gusts 15-17 m/s. 

Kauno apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-17 m/s.

english:
In daytime north wind gusts 15-17 m/s. 

Klaipėdos apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-18 m/s.

english:
North wind gusts 15-18 m/s. 

Marijampolės apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-17 m/s.

english:
In daytime north wind gusts 15-17 m/s. 

Panevėžio apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-17 m/s.

english:
In daytime north wind gusts 15-17 m/s. 

Šiaulių apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-18 m/s.

english:
North wind gusts 15-18 m/s. 

Tauragės apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-18 m/s.

english:
North wind gusts 15-18 m/s. 

Telšių apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-18 m/s.

english:
North wind gusts 15-18 m/s. 

Utenos apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-17 m/s.

english:
In daytime north wind gusts 15-17 m/s. 

Vilniaus apskritis
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Dieną šiaurės vėjo gūsiai sieks 15-17 m/s.

english:
In daytime north wind gusts 15-17 m/s. 

Coasts:
Coast
До 29.03.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Šiaurės vėjo gūsiai 15-19 m/s.

english:
North wind gusts 15-19 m/s. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA