видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Central Baltic
До 03.04.2020 14:30 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från måndag eftermiddag nord 14-17 m/s.

english:
Comment: From Monday afternoon north 14-17 m/s. 

Northern Baltic
До 03.04.2020 09:25 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från måndag morgon nord 15-19 m/s. Avtagande måndag kväll.

english:
Comment: From Monday morning north 15-19 m/s. Decreasing Monday night. 

Sea of Aaland
До 03.04.2020 15:10 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från sent natt mot måndag nord 15 m/s. Avtagande måndag förmiddag.

english:
Comment: From late night towards Monday north 15 m/s. Decreasing Monday morning. 

South Sea of Bothnia
До 03.04.2020 15:10 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Natt mot måndag, på den västra delen, nord 15 m/s.

english:
Comment: Night towards Monday, in the western part north 15 m/s. 

Southern Baltic
До 03.04.2020 20:00 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Måndag eftermiddag och kväll, i den östra delen, nordost 15 m/s.

english:
Comment: Monday afternoon and evening, in the east, northeast 15 m / s. 

Waters of Gotland
До 03.04.2020 14:30 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från måndag eftermiddag nord 14-17 m/s.

english:
Comment: From Monday afternoon north 14-17 m/s. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA