видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Bay of Bothnia
До 11.06.2020 09:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från söndag morgon omkring syd 14-17 m/s. Fram på dagen, i den norra delen, 17-20 m/s.

english:
Comment: From Sunday morning around south 14-17 m/s. From noon, in the north, 17-20 m / s. 

North Sea of Bothnia
До 11.06.2020 09:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från natt mot söndag syd 14-17 m/s. Avtagande söndag kväll.

english:
Comment: From night to Sunday south 14-17 m/s. Decreasing Sunday evening. 

Northern Baltic
До 11.06.2020 21:25 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Syd eller sydväst 14-17 m/s. Avtagande natt mot söndag.

english:
Comment: South or southwest 14-17 m/s. Decereasing night to Sunday. 

Sea of Aaland
До 11.06.2020 14:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Syd eller sydväst ca 15 m/s. Avtagande natt mot söndag.

english:
Comment: South or southwest about 15 m/s. Decreasing night towards Sunday. 

Skagerrak
До 11.06.2020 15:05 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Sydväst 15 m/s. Avtagande natt mot söndag.

english:
Comment: Southwest 15 m/s. Decreasing night towards Sunday. 

South Sea of Bothnia
До 11.06.2020 14:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: På östra delen, syd 14-17 m/s. Avtagande söndag eftermiddag.

english:
Comment: In the eastern part, south 14-17 m/s. Avtagande söndag eftermiddag. 

The Quark
До 11.06.2020 21:25 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från söndag morgon syd eller sydväst 14-18 m/s. Avtagande söndag kväll.

english:
Comment: From Sunday morning south or southwest 14-18 m/s. Decreasing Sunday evening. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA