видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Bay of Bothnia
До 27.04.2021 00:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Natt mot fredag omkring nord ca 15 m/s. Fredag morgon ökande till 15-20 m/s.

english:
Comment: Night towards Friday around north about 15 m / s. Friday morning increasing to 15-20 m / s. 

Central Baltic
До 27.04.2021 12:40 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Nordväst tidvis 15 m/s.

english:
Comment: Northwest occasional 15 m / s. 

Northern Baltic
До 27.04.2021 15:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Nordväst 14-17 m/s.

english:
Comment: Northwest 14-17 m/s. 

Sea of Aaland
До 27.04.2021 15:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Nord 14-17 m/s. Torsdag kväll avtagande. Fredag morgon nord eller nordväst 14-17 m/s.

english:
Comment: North 14-17 m/s. Thursday evening decreasing. Friday morning north or northwest 14-17 m/s. 

South Sea of Bothnia
До 27.04.2021 15:15 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från fredag morgon nordväst omkring 15 m/s. Från fredag eftermiddagen på den finska sidan tilltagande 15-20 m/s.

english:
Comment: From Friday morning northwest about 15 m/s. From Friday afternoon on the Finnish side increasing 15-20 m/s. 

The Quark
До 27.04.2021 13:40 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Från fredag morgon omkring nord 15-20 m/s.

english:
Comment: From Friday morning around north 15-20 m/s. 

Waters of Gotland
До 27.04.2021 12:40 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Nordväst tidvis 15 m/s.

english:
Comment: Northwest occasional 15 m / s. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA