видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
До 29.10.2020 05:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
ts

Ελληνικά:
Καταιγίδες 

Central Makedonia
До 29.10.2020 08:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Dodekanisa Islands
До 29.10.2020 16:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms locally severe

Ελληνικά:
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές 

East Makedonia
До 29.10.2020 05:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

East Peloponnisos
До 29.10.2020 06:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
ts

Ελληνικά:
καταιγίδες 

East Sterea & Evvoia
До 29.10.2020 05:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
ts

Ελληνικά:
καταιγίδες 

Kyklades
До 29.10.2020 07:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms locally severe

Ελληνικά:
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές 

North East Aegean Islands
До 29.10.2020 07:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms locally severe

Ελληνικά:
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές 

Thessalia
До 29.10.2020 02:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Thraki
До 29.10.2020 05:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
Local thunderstorms

Ελληνικά:
Τοπικές καταιγίδες 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA