видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AVEIRO
До 18.09.2020 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Change of thunderstorms.
 

CASTELO BRANCO
До 18.09.2020 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Change of thunderstorms.
 

COIMBRA
До 18.09.2020 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Change of thunderstorms.
 

ÉVORA
До 18.09.2020 15:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Conditions favorable to thunderstorms.
 

GUARDA
До 18.09.2020 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Change of thunderstorms.
 

LEIRIA
До 18.09.2020 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Change of thunderstorms.
 

LISBOA
До 18.09.2020 15:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Chance of thunderstorms.
 

PORTALEGRE
До 18.09.2020 21:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Chance of thunderstorm.
 

SANTARÉM
До 18.09.2020 15:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Chance of thunderstorms.
 

SETÚBAL
До 18.09.2020 15:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Chance of thunderstorms.
 

VISEU
До 18.09.2020 18:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
português:
Condições favoráveis à ocorrência de trovoada.

english:
Change of thunderstorms.
 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA