видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alta Valmaggia
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 90 - 120 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Alto Moesano
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Basso Moesano
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Bellinzonese
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Blenio
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Bregaglia
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Leventina
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Locarnese
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 90 - 120 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Luganese
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Mendrisiotto
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Poschiavo
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Riviera
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 60-90 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Verzasca
До 16.10.2019 01:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 90 - 120 mm
- Snowfall limit: 2600 - 2800 m (sinking) 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA