видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alto Moesano
До 18.01.2020 02:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery roads due to snow crust, above 800 m 
Blenio
До 18.01.2020 02:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery roads due to snow crust, above 800 m 
Bregaglia
До 18.01.2020 09:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery roads due to snow crust, above 800 m 
Leventina
До 18.01.2020 02:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery roads due to snow crust, above 800 m 
Poschiavo
До 18.01.2020 09:00 CET
Снег/Мраз (Жолто)
english:
Type of the danger: danger of slippery roads due to snow crust, above 800 m 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA