видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut

Временски предупредувања: Естонија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Eastern Gulf of Finnland
До 15.12.2019 14:11 CET
Ветер (Жолто)
Kagutuul puhanguti 15-18 m/s. Southeast wind in gusts 15-18 m/s. 
Moonsund
До 15.12.2019 14:13 CET
Ветер (Жолто)
Kagutuul puhanguti 15 m/s. Southeast wind in gusts 15 m/s. 
Northern Baltic
До 15.12.2019 14:12 CET
Ветер (Жолто)
Kagutuul puhanguti 15-19 m/s. Southeast in gusts 15-19 m/s. 
Northern Gulf of Riga
До 15.12.2019 14:13 CET
Ветер (Жолто)
Kagutuul puhanguti 15-18 m/s. Southeast wind in gusts 15-18 m/s. 
Western Gulf of Finnland
До 15.12.2019 14:11 CET
Ветер (Жолто)
Kagutuul puhanguti 15-18 m/s. Southeast wind in gusts 15-18 m/s. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA