видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Kauno apskritis
До 16.08.2020 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
lietuviu:
Aukščiausia temperatūra vietomis sieks 30 laipsnių.

english:
The highest temperature locally will reach 30 degrees 

Marijampolės apskritis
До 16.08.2020 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
lietuviu:
Aukščiausia temperatūra vietomis sieks 30 laipsnių.

english:
The highest temperature locally will reach 30 degrees 

Šiaulių apskritis
До 16.08.2020 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
lietuviu:
Aukščiausia temperatūra vietomis sieks 30 laipsnių.

english:
The highest temperature locally will reach 30 degrees 

Telšių apskritis
До 16.08.2020 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
lietuviu:
Aukščiausia temperatūra vietomis sieks 30 laipsnių.

english:
The highest temperature locally will reach 30 degrees 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA