видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Bulgarian Academy of Sciences

Временски предупредувања: Бугарија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Lovech
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
В равнинната част от областта ще се образува мъгла. 
Montana
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Pleven
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Razgrad
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Ruse
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Shumen
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Silistra
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Targovishte
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Veliko Tarnova
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Vidin
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Vraca
До 11.12.2019 23:59 CET
Mагла (Жолто)
Ще се задържи мъгливо. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA