видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Bivio-Avers
До 28.07.2021 14:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 3200-3500 m 
Lugnez-Valsertal
До 28.07.2021 14:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 3200-3500 m 
Rheinwald
До 28.07.2021 14:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 3200-3500 m 
Riein-Safiental
До 28.07.2021 14:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 3200-3500 m 
Savognin
До 28.07.2021 14:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 3200-3500 m 
Schams
До 28.07.2021 14:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 3200-3500 m 
Val Medel-Sumvitg
До 28.07.2021 14:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
- Expected amounts: 30-50 mm
- Snowfall limit: 3200-3500 m 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA