видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Albacete
Alicante
До 14.08.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Almería
Castellón
Granada
Ibiza y Formentera
До 14.08.2018 16:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
До 14.08.2018 16:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Jaén
Mallorca
До 14.08.2018 16:59 CET
Дожд (Портокалово)
 
До 14.08.2018 16:59 CET
Невреме со молњи (Жолто)
 
Murcia
Teruel
Valencia
До 14.08.2018 13:59 CET
Дожд (Жолто)
 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA