видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA

Временски предупредувања: Шпанија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Andévalo y Condado
Campiña sevillana
Interior de Mallorca
Interior de Pontevedra
Levante mallorquín
Miño de Pontevedra
Norte de Cáceres
Norte y nordeste de Mallorca
Oeste de A Coruña
Rias Baixas
Sierra Tramontana
Sur de Ávila
Sur de Badajoz
Sur de Salamanca
Suroeste de A Coruña

Coasts:
Costa - Noroeste de A Coruña
Costa - Oeste de A Coruña
Costa - Suroeste de A Coruña
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA