видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Central Makedonia
До 15.05.2021 14:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
thunderstorms
hail possibility

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες
πιθανές χαλαζοπτώσεις 

East Makedonia
До 15.05.2021 17:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
thunderstorms
hail possibilty

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες
πιθανές χαλαζοπτώσεις 

East Peloponnisos
Epirus
До 15.05.2021 14:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
thunderstorms

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες
πιθανές χαλαζοπτώσεις 

Ionion Islands
До 15.05.2021 10:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
thunderstorms
πιθανές χαλαζοπτώσεις

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες
πιθανές χαλαζοπτώσεις 

North East Aegean Islands
До 15.05.2021 20:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
thunderstorms

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες 

Thessalia
До 15.05.2021 15:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
thunderstorms
hail possibilty

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες
πιθανές χαλαζοπτώσεις 

Thraki
До 15.05.2021 19:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
thunderstorms

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες 

West Makedonia
До 15.05.2021 11:00 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
thunderstorms

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες
πιθανές χαλαζοπτώσεις 

West Sterea
До 15.05.2021 15:00 CET
Невреме со молњи (Жолто)
english:
thunderstorms

Ελληνικά:
σποραδικές καταιγίδες
πιθανές χαλαζοπτώσεις 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA