видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Met Eireann

Временски предупредувања: Ирска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Ireland North-West
До 27.11.2021 12:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Northerly winds will continue to reach gale force for a time on Irish coasts from Carnsore Point to Slyne Head to Fair Head 
Ireland South
До 27.11.2021 12:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Northerly winds will continue to reach gale force for a time on Irish coasts from Carnsore Point to Slyne Head to Fair Head 
Ireland West
До 27.11.2021 12:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Northerly winds will continue to reach gale force for a time on Irish coasts from Carnsore Point to Slyne Head to Fair Head 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA