видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Met Eireann

Временски предупредувања: Ирска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Cork
До 21.11.2019 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
From early hours of Wednesday to noon on Thursday, spells of heavy rain at times will give amounts of 30 to 50 mm with a risk of spot flooding. 
Kilkenny
До 21.11.2019 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
From early hours of Wednesday to noon on Thursday, spells of heavy rain at times will give amounts of 30 to 50 mm with a risk of spot flooding. 
Tipperary
До 21.11.2019 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
From early hours of Wednesday to noon on Thursday, spells of heavy rain at times will give amounts of 30 to 50 mm with a risk of spot flooding. 
Waterford
До 21.11.2019 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
From early hours of Wednesday to noon on Thursday, spells of heavy rain at times will give amounts of 30 to 50 mm with a risk of spot flooding. 
Wexford
До 21.11.2019 13:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
From early hours of Wednesday to noon on Thursday, spells of heavy rain at times will give amounts of 30 to 50 mm with a risk of spot flooding. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA