видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Klaipėdos apskritis
До 07.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Rytą ir dieną pietvakarių vėjo gūsiai 15–17 m/s.

english:
SW wind gusts 15-17 m/s in the morning and first part of the day. 

Šiaulių apskritis
До 07.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Rytą ir dieną pietvakarių vėjo gūsiai 15–17 m/s.

english:
SW wind gusts 15-17 m/s in the morning and first part of the day. 

Tauragės apskritis
До 07.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Rytą ir dieną pietvakarių vėjo gūsiai 15–17 m/s.

english:
SW wind gusts 15-17 m/s in the morning and first part of the day. 

Telšių apskritis
До 07.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Rytą ir dieną pietvakarių vėjo gūsiai 15–17 m/s.

english:
SW wind gusts 15-17 m/s in the morning and first part of the day. 

Utenos apskritis
До 07.12.2019 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Rytą kai kur silpna lijundra.

english:
Locally frezzing rain, in the morning. 

Vilniaus apskritis
До 07.12.2019 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Rytą kai kur silpna lijundra.

english:
Locally frezzing rain, in the morning. 

Coasts:
Coast
До 07.12.2019 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Rytą ir dieną pietvakarių vėjo gūsiai 16–21 m/s.

english:
SW wind gusts 16-21 m/s in the morning and first part of the day. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA