видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alytaus apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Kauno apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Klaipėdos apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Marijampolės apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Panevėžio apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Šiaulių apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Tauragės apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Telšių apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Utenos apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Vilniaus apskritis
До 24.02.2021 23:59 CET
Mагла (Жолто)
lietuviu:
Daug kur rūkas.

english:
Fog. 

Coasts:
Coast
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA