видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Луксембург

повеќе информации:
MeteoLux

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Luxembourg North
До 22.01.2019 09:00 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
Températures minimales entre -5°C à -7°C. / Minimum temperatures could reach up to -5°C to -7°C. 
Luxembourg South
До 22.01.2019 09:00 CET
Екстремно ниски температури (Жолто)
Températures minimales entre -5°C à -7°C. / Minimum temperatures could reach up to -5°C to -7°C. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA