видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Bay of Bothnia
До 19.05.2021 04:25 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Nord eller nordost 15 m/s.

english:
Comment: North or northeast 15 m / s. 

North Sea of Bothnia
До 19.05.2021 04:25 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Nordost tidvis 15 m/s.

english:
Comment: Northeast occasional 15 m / s. 

The Quark
До 19.05.2021 04:25 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Nordost 14-17 m/s.

english:
Comment: Northeast 14-17 m / s. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA