видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hellenic National Meteorological Service

Временски предупредувања: Грција

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Attiki
До 18.12.2019 07:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

Central Makedonia
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

East Makedonia
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

East Peloponnisos
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

East Sterea & Evvoia
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

Epirus
До 18.12.2019 09:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

Ionion Islands
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

North East Aegean Islands
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

Thessalia
До 18.12.2019 09:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

Thraki
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

West Makedonia
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

West Peloponnisos
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

West Sterea
До 18.12.2019 08:00 CET
Mагла (Жолто)
english:
LOCALLY FOG

Ελληνικά:
ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA