видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Met Eireann

Временски предупредувања: Ирска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Cavan
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Donegal
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Galway
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Leitrim
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Longford
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Louth
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Mayo
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Meath
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Monaghan
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Roscommon
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Sligo
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Westmeath
До 28.01.2021 07:00 CET
Дожд (Жолто)
english:
Heavy rain. Risk of localised flooding. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA