видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Lithuanian Hydrometeorological Service

Временски предупредувања: Литванија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Alytaus apskritis
До 27.01.2021 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Naktį pūga

english:
Blizzard 

До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Naktį ŠV,V vėjo gūsiai 15-19 m/s

english:
AT night NWW wind gusts 15-19 m/s 

Kauno apskritis
До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Naktį ŠV,V vėjo gūsiai 15-19 m/s

english:
AT night NWW wind gusts 15-19 m/s 

До 27.01.2021 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Naktį vietomis smarkus sniegas

english:
at night heavy snowfall 

Klaipėdos apskritis
До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Naktį ŠV,V vėjo gūsiai 15-19 m/s

english:
AT night NWW wind gusts 15-19 m/s 

Marijampolės apskritis
До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Naktį ŠV,V vėjo gūsiai 15-19 m/s

english:
AT night NWW wind gusts 15-19 m/s 

До 27.01.2021 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Naktį pūga

english:
Blizzard 

Panevėžio apskritis
До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Naktį ŠV,V vėjo gūsiai 15-19 m/s

english:
AT night NWW wind gusts 15-19 m/s 

До 27.01.2021 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Naktį smarkus sniegas

english:
At night heavy snowfall. 

Utenos apskritis
До 27.01.2021 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Naktį smarkus sniegas

english:
At night heavy snowfall. 

До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Naktį ŠV,V vėjo gūsiai 15-19 m/s

english:
AT night NWW wind gusts 15-19 m/s 

Vilniaus apskritis
До 27.01.2021 23:59 CET
Снег/Мраз (Жолто)
lietuviu:
Naktį smarkus sniegas

english:
At night heavy snowfall. 

До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Naktį ŠV,V vėjo gūsiai 15-19 m/s

english:
AT night NWW wind gusts 15-19 m/s 

Coasts:
Coast
До 27.01.2021 23:59 CET
Ветер (Жолто)
lietuviu:
Šiaurės vakarų vėjo gūsiai naktį 15-20 m/s,
dieną 15-17 m/s.

english:
NW wind gusts 15-20 m/s 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA