видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Instituto Português do Mar e da Atmosfera

Временски предупредувања: Португалија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

AÇORES - Grupo Central
До 29.01.2021 06:59 CET
Крајбрежно случување (Портокалово)
português:
Ondas de sudoeste (SW) passando a oeste (W).

english:
Southwest waves (SW) becoming west (W).
 

До 29.01.2021 00:59 CET
Ветер (Портокалово)
português:
Direção de sudoeste (SW), rodando para oeste (W).

english:
Southwest direction (SW), turning west (W).
 

AÇORES - Grupo Ocidental
До 29.01.2021 06:59 CET
Крајбрежно случување (Портокалово)
português:
Ondas de sudoeste (SW), passando a oeste (W).

english:
Southwest waves (SW), becoming west (W).
 

До 29.01.2021 00:59 CET
Ветер (Портокалово)
português:
Direção de sudoeste (SW), rodando para oeste (W).

english:
Southwest direction (SW), turning west (W).
 

AÇORES - Grupo Oriental
До 29.01.2021 09:59 CET
Ветер (Жолто)
português:
Direção de sudoeste (SW).

english:
Southwest direction (SW).
 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA