видови предострожност:  
Прикажи:  

* Во Шведска симболот за дожд означува поројни врнежи и/или поплави / високи водостои на езерата

повеќе информации:
SMHI

Временски предупредувања: Шведска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Kategatt
До 14.05.2021 02:45 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Under morgonen sydost 14-16 m/s. På förmiddagen avtagande.

english:
Comment: During the morning southeast 14-16 m / s. In the morning declining. 

Skagerrak
До 14.05.2021 02:45 CET
Ветер (Жолто)
svenska:
Kommentar: Under morgonen på sydöstra delen sydost 14-16 m/s. På förmiddagen avtagande.

english:
Comment: During the morning in the southeastern southeast 14-16 m / s. In the late morning decrreasing. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA